برای شناسایی این فروشگاهها، خانوارها میتوانند به نرمافزار کاربردی شما مراجعه و فروشگاههای اطراف خود را مشاهده کنند. برای دریافت این نرمافزار میتوانند به سکوهای بازار، مایکت یا سایت Shoma.sfara.ir مراجعه کنند.
یا از طریق کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* نیز میتوانند نسبت به دریافت لینک نصب این نرمافزار اقدام کنند؛ همچنین مرکز تماس ۶۳۶۹-۰۲۱ پاسخگوی پرسشها و اعتراضات هست.
در صورتیکه، فروشنده کمفروشی یا گرانفروشی کند، سامانه ۱۲۴ وزارت صمت با داخلی شماره ۶ پاسخگوی خریدار است.
حتی اگر فروشنده از ارائه جنس با کیفیت خودداری کرده یا خریداران را ملزم به استفاده از برند خاصی کند، شماره ارائه شده پاسخگوی خریداران است.
تخصیص اعتبار نیز به صورت ماهانه و روی کد ملی سرپرست خانوار قرار گرفته و استفاده از این اعتبار کاملاً اختیاری بوده است و زمان مصرف آن یک ماه است. آنچه مشخص است، طرح کالابرگ الکترونیک، میتواند شتاب تورمی را کاهش داده و مصرف سرانه غذایی خانوارها را ارتقا دهد. آن هم بدون آنکه بار مالی بر دوش خانوارها ایجاد کند.
با اجرای این طرح و بهخصوص طرح فجرانه، میزان مصرف کالری مورد نیاز خانوارهای مشمول، مطابق با انستیتوی تغذیه ایران در سبد کالایی آنها قرار گرفته است. ایجاد بستری مناسب برای تغذیه سالم از مهمترین اهداف این طرح است که با توجه به دادههای ارائه شده محقق شده است.
در دهه ۹۰، به دلایل متعدد، مصرف سرانه خوراکی و تغذیه سالم بشدت با کاهش مواجه شده بود که در سال جاری و با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک و در صورت ادامه این روند، میتوان امیدوار شد که سؤتغذیه مهار شود.